Becuri cu Led
Tuburi cu Led
Spoturi cu Led
Panouri cu Led
Iluminat Stradal
Proiectoare
Becuri cu LED

Becuri cu LED

Iluminat cu LED - Iluminat economic - Becuri cu LED, Tuburi cu LED, Benzi cu LED, becuri led ieftine, bec cu led, iluminat interior

Iluminat cu LED va ofera o gama larga de produse pentru un iluminat economic: Becuri cu LED - economie de energie, durata de viata crescuta, rezistenta la socuri si vibratii.

Sistemele de iluminat cu LED  au o eficienta ridicata, produc o lumina puternica, apropiata de conceptul de lumina alba ideala, nu produc caldura si pot fi controlate foarte usor. Avand o fiabilitate ridicata iluminatul led nu necesita inlocuire un timp indelungat ceea ce inseamna si economie la lucrarile de intretinere. Iluminatul cu LED si sistemele LED  indiferent ca sunt in interior sau exterior se monteaza usor, cu rezistenta sporita la socuri si vibratii, dar cu un aspect elegant din punct de vedere estetic.

Vizualizare ca:
Produse pe pag:
Sortare după:

tumblr visitor

Statistici

© 2012 - Designed by 4Asig.ro


Optimizat de Teonline Web Solutions


Iluminat cu LED - Iluminat economic - Becuri cu LED, Tuburi cu LED, Panouri cu LED, Proiectoare cu LED, Iluminat Stradal cu LED sau HED
A.C. Comfort & Safety Sistems ofera o gama larga de sisteme LED atat pentru interior cat si pentru exterior. Pentru iluminatul LED interior consumatorii pot opta pentru becuri cu led, panouri cu led, tuburi cu led, spoturi cu led, neoane cu led, benzi cu led. In ceea ce priveste iluminatul led exterior compania ofera diverse modele de proiectoare sau sisteme led pentru iluminatul stradal. Avantajele folosirii de sisteme led in iluminatul interior sau exterior sunt prea multe pentru a fi enumerate. Insa economia de energie electrica si de aici reducerea costurilor, pare a fi principalul motiv pentru care oamenii aleg sa renunte la vechile sisteme de iluminat si sa adopte sisteme led.