Despre noi

LEDYO va prezinta Iluminatculed.ro, un magazin online ce va  ofera sisteme de iluminat cu LED atat pentru spatii personale cat si pentru spatii si aplicatii industriale sau business .

LED-uri, sau diode emițătoare de lumină, sunt dispozitive semiconductoare care produc lumina vizibila atunci când un curent electric a trecut prin ele.

Produsele de iluminat cu LED-uri este alegerea durabila, inteligenta și funcționala.  Avantajele iluminatului cu LED sunt multe: durata de viaţă mare – pot fi folosite de două ori mai mult (până la 50.000 de ore) faţă de cele fluorescente şi de peste 50 de ori mai mult faţă de cele incandescente, rezistenţă crescută –sistemele LED sunt rezistente la şocuri şi vibraţii pentru că nu au filament precum cele incandescente, eficienţă superioară – produsele LED produc o lumină mult mai puternică şi mai apropiată de conceptul de lumină alba, consum redus de energie – principalul avantaj al acestui tip de becuri este consumul său scăzut, de 10-15 ori mai mic decât cel al unu bec incandescent.

Vizionati oferta noastra de iluminat cu LED, marca LEDYO  RoHS(Restriction of Hazardous Substances Directive 2002/95/EC, RoHS, prescurtare pentru Directive on the restriction of the use of certain hazardous substances in electrical and electronic equipment, este o directivă a Uniunii Europene adoptată în februarie 2003 și care se aplică la echipamentele introduse pe piață de la 1 iulie 2006. Directiva (2002/95/EC) restricționează folosirea a șase substanțe (plumb, mercur, cadmiu, crom hexavalent și a doi agenți inflamabili bromurați, PBB și PBDE). RoHS se află în strânsă legătură cu Directive WEEE și își are scopul provenit din această Directivă) si nu ezitati sa ne contactati pentru inceperea unui proiect cu iluminat economic LED.