Sfaturi si sugestii

Avantajele iluminatului cu LED sunt multe: durata de viaţă mare – pot fi folosite de două ori mai mult (până la 50.000 de ore) faţă de cele fluorescente şi de peste 50 de ori mai mult faţă de cele incandescente, rezistenţă crescută –sistemele LED sunt rezistente la şocuri şi vibraţii pentru că nu au filament precum cele incandescente, eficienţă superioară – produsele LED produc o lumină mult mai puternică şi mai apropiată de conceptul de lumină alba, consum redus de energie – principalul avantaj al acestui tip de becuri este consumul său scăzut, de 10-15 ori mai mic decât cel al unu bec incandescent

Şi dacă ne gandim in trecut cu parere de rau la becurile cu incandescenţă şi ne dorim să avem un flux luminos similar (în traducere liberă o cantitate de lumină emisă de o sursă de lumină într-o secundă) atunci va trebui să ne uităm la acest parametru atunci când vrem să cumpărăm un bec nou.
Dacă ne dorim o lumină asemănătoare cu a unui bec clasic de 100W, va trebui să ne orientăm către o sursă cu un flux luminous comparabil (100w incandescent = aprox. 1500 lumeni).
Lumenii îţi permit să cumperi cantitatea de lumină pe care o doreşti! Luminozitatea, sau nivelul fluxului luminos al becurilor din casa ta poate varia foarte mult, aşa că iată o regulă de bază atunci când vrei să le înlocuieşti:

Nu sunt produse în această categorie.