Termeni si conditii

Termeni si Conditii :

Acest magazin virtual este intretinut si administrat de  A.C. COMFORT & SAFETY SYSTEMS, denumit in continuare FURNIZOR. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.iluminatculed.ro, va fi denumita Client. Adresa web www.iluminatculed.ro este proprietatea FURNIZOR.

Exista o Comanda minima?

Nu exista comanda minima, insa pentru comenzi sub  500 RON clientul va achita valoarea transportului catre locatia de livrare. Politica companiei A.C. COMFORT & SAFETY SYSTEMS este de a elimina acele persoane care aglomereaza activitatea magazinului online pentru comenzi de genul un singur bec cu led sau un singur spot cu led. 

Termen de livrare:

Pentru produsele avute in stoc: Intre 1 si 5 zile, in functie de localitatea in care va aflati si functie de varianta de livrare aleasa (Posta Romana sau Curierat Rapid FAN COURIER). Daca Clientul este din Bucuresti, in cel mult 24 ore.

În cazul in care produsele nu sunt pe stoc, termenul de livare este de 2-3 săptămâni (maxim), in functie de cantitatea comandata, tipul si caracteristicile solicitate.

Garanţie:

Produsele beneficiaza de  garantie cuprinsa intre 6 si 24 luni, oferita de producator. O perioada de garantie mai mare atrage dupa sine un pret mai inalt al produselor.

Certificari:

Compania noastra comercializeaza numai produse care corespund normelor europene si internationale, produsele fiind certificate CE si RohS cf. prevederilor 

Preturi:

Preturile pot suferi modificari, in functie de cursul valutar, iar aceste modificari sunt anuntate partenerilor si clientilor nostrii inainte de comanda. De asemenea, cataloagele cu preturi pot fi vizualizate in permanenta la sectiunea DOWNLOAD.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de FURNIZOR, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti.  FURNIZORUL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.